Uusi RolleMouse Re:d


 
  Contour
     
 
     
 

Nyt ensimmäistä kertaa ylpeänä esittelemme aivan uuden RollerMouse-tietokonehiiren, joka on RollerMouse-tuotesarjan neljäs sukupolvi. RollerMouse Re:d on täysin uudenlainen RollerMouse, ja uskomme sen olevan kaikkien aikojen paras. Tällä hetkellä se on näytteillä North American National Ergonomics Conference and Exhibition -messuilla Las Vegasissa. Tässä on hieman esimakua!

     
  Kurkista, mitä on luvassa     
     
RollerMouse Re:defined

Kehitellessämme RollerMouse Re:d -tietokonehiirtä venytimme rajojamme ja uudistimme tapaamme ajatella koko RollerMouse-konseptia. Uudistamalla ajattelutapaamme, muotoiluamme ja käyttökokemusta halusimme RollerMouse Re:d -tietokonehiiren antavan piristysruiskeen koko kategorialle ja asettamaan uudet standardit keskihiirille. Tavoitteenamme on jatkaa uusien ja parempien keskihiirien kehittelyä ja innovointia, jotta voimme yhdessä nostaa kategorian uudelle tasolle.

Suunniteltu vaivattomaan hallintaan

RollerMouse Re:d on täysin uudenlainen RollerMouse. Olemme määritelleet RollerMouse-tietokonehiiren syvimmän olemuksen uudelleen, nimittäin ohjaustangon. Sen sisältä löytyy uusi vallankumouksellinen ohjausteknologia, jossa on kaksinkertainen lasersensori. Tämä mahdollistaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden. Ohjaustanko on isompi, ja sen uusi päällyste mahdollistaa paremman pidon. Tämä takaa vaivattoman ohjaustuntuman, silti käytettävissä on kaikki tyypilliset RollerMouse DNA -ominaisuudet: laatu, luotettavuus ja erinomainen ergonomia.

Lue lisää uudesta ohjaustangosta »
Asetamme uuden standardin designille

Uuden virtaviivaisen alumiinidesignin avulla asetamme muotoilulle uuden standardin! RollerMouse Re:d -tietokonehiiren alumiininen pinta ja punaiset yksityiskohdat antavat sille virtaviivaisen ja modernin ulkonäön. Se on vakaampi kuin muovinen ja tarpeeksi ohut käytettäväksi kaikkialla. Muiden RollerMouse-tuotteiden tapaan rannetuki on valmistettu kestävällä tekonahalla. Rannetuki takaa mukavan työskentelyasennon.

Tutustu uuteen RollerMouse Re:d -tietokonehiireen »
Liity mukaan Facebookissa

Loimme esilanseerausta varten tiivistetyn verkkosivuston, jolla esittelemme muutamia RollerMouse Re:d -tietokonehiiren toimintoja. Päivittäin päivitettävällä Facebook-sivullamme kerromme, miten valmistaudumme ensi vuoden alun lanseeraukseen. Sieltä löytyy myös vinkkejä ja ohjeita parempiin työtapoihin. Jollet vielä ole liittynyt Facebookiin, nyt on hyvä aika liittyä. Seuraavassa löytyy lisätietoja RollerMouse Re:d -tietokonehiirestä.

Siirry Facebookiin »

Olemme todella iloisia voidessamme kertoa lyhyesti, mitä on luvassa, vaikka lanseeraukseen on vielä muutama kuukausi aikaa. Jäljellä olevana aikana haluamme keskustella siitä, miten voimme yhdessä luoda parhaan mahdollisen lanseerauksen. Otamme mielellämme vastaan palautetta! Vastaamme myös kernaasti sekä RollerMouse Re:d -hiiriohjainta että koko RollerMouse-tuotesarjaa koskeviin kysymyksiin. Soita numeroon +358 9 759 7330 tai kirjoita osoitteeseen Info@avaintieto.fi koska tahansa. Autamme mielellämme!

Lopuksi haluaisimme käyttää tilaisuuden hyväksemme ja toivottaa Erittäin Hyvää Joulua! Tänä vuonna ainakin meille koittaa punainen Re:d-joulu...

Kaikkea hyvää toivottaen,
Avaintieto Oy

 
     
 
RollerMouse® on Contour Design, Inc:n New Hampshire, US tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastaanotat tämän uutistiedotteen, koska olet Contour Designin jälleenmyyjä tai olet tilannut sen.

 

Artikkeli on julkaistu perjantaina, 07. joulukuuta, 2012.

Tietoa sivustosta


Tällä sivustolla esitellään ergonomiatuotteita ja kerrotaan ajankohtaisia asioita ergonomiasta. Näiden tuotteiden avulla vältät niska-, hartia- ja selkävaivoja.

Sivusto tarjoaa myös esitteitä, tuotekuvia ja esityksiä maan johtavista ergonomiatuotteista.

Copyright 2018 - MAAHANTUONTI AVAINTIETO OY

Linnanherrankuja 16, 00950 HELSINKI | info@avaintieto.fi | Puh. (09) 759 7330 | Fax. (09) 759 3933