Yritysesittely
Avaintieto Oyperustettu 1982
Henkilöstö7
Liikevaihto3,8 milj EURO (2015)
Ly:0499774-1

Luokitus

 

 


Yhteystiedot
Osoite:Linnanherrankuja 16, 00950 HELSINKI
Puh:(09) 759 7330
Fax:(09) 759 3933
Sähköposti:info@avaintieto.fi
Palvelemme:
Ma-Pe  08:00-16:00

 

Toimenkuva
Avaintieto Oy on B to B yritys joka tarjoaa ratkaisuja tietokonetyön aiheuttamiin oireisiin. Tuomme lisäarvoa jälleenmyyjiemme toimintaan markkinoimalla ratkaisuja helpottamaan päätetyön aheiuttamia rasitustiloja tavoitteena vähentäen huonosta ergonomiasta johtuvia kalliita sairaspoissaoloja. Tuotteemme edustavat turvallista ja ergonomista työympäristöä. Tuotteemme ovat työterveysalan ammattilaisten suosittelemia. Toimintamme perustuu helppoon, nopeaan ja turvallisesti asiakaspalveluun 35 vuoden kokemuksella nyt ja tulevaisuudessa.

Idea
Keskittyä Jälleenmyyjiemme sekä loppuasiakkaiden tarpeisiin. Tuoda ratkaisuja ja tuotteita jotka parantavat työoloja, samalla vähentäen sairaspoissaoloja. Pyrimme aina rakentamaan asiakassuhteemme pitkällä tähtäimellä, palvelemalla asiakasystävällisin ja luotettavin tavoin, markkinoiden parhaimmilla tuotteilla. Tahdomme tuoda jälleenmyyjillemme lisäarvoa heidän toimintaansa. Toimintamme perustuu turvalliseen ja luotettavaan palveluun nyt ja tulevaisuudessa.

Tuotteet
Tuotteet ovat tunnettuja, sekä markkinajohtajia omassa luokissaan. Tuotteemme ovat useasti pitkän kehityksen ja testauksen lopputulos.

Tavoite
Avaintieto Oy:n tavoite on parantaa asemaansa johtavana ergonomiatuotteiden toimittajana. Tuoda lisäarvoa jälleenmyyjiemme toimintaan pitkällä tähtäimellä. Pyrimme aina vastaamaan jälleenmyyjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. Tulemme myös panostamaan asiakaspalveluumme sekä henkilökohtaisesti että internetin avulla. Panostamme tulevaisuudessa myös henkilökunnan viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tavoitteemme seuraavina vuosina on yhdessä jälleenmyyjimme kanssa liikevaihdon sekä tuottavuuden kasvattaminen.


 

Henkilökunnan hyvinvointisuunnitelma

Avaintieto Oy ei yksinomaan satsaa työhyvinvointiin työergonomian kautta vaan yrityksen arvot huomioivat yksilön huomattavasti laajemmin.

Työterveyspalvelijan kanssa yhdessä laadittu hyvinvoinnin toimintasuunnitelma antaa hyvät lähtökohdat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Toimintasuunnitelmassa huomioidaan mm. johtajuuden ja työyhteisön harmonia. Avaintieto Oy:ssä on aina vallinnut avoin ilmapiiri, jossa asioita käsitellään juuri silloin kun ne ovat ajankohtaisia. Tällä tavalla yrityksessä on onnistuttu varmistamaan että kukaan ei kerää kaunaa hampaankoloon vaan palautetta annetaan rehellisesti asemasta riippumatta.

Henkilökunnan terveys varmistetaan vuosittaisella terveystarkastuksella sekä fyysisen kunnon kartoituksella. Ei riitä että yksilön terveys todennetaan terveystarkastuksen avulla vaan yrityksessä halutaan myös varmistaa että työntekijät pitävät omasta hyvinvoinnistaan huolta mm. liikunnan, ravinnon ja levon osalta. Kuntokartoituksen ansiosta henkilöstön jokainen jäsen saa opastuksen hyvinvoinnin perustekijöihin ja voivat näin ollen omatoimisesti varmistaa paremman voinnin.

Tämän kokonaisvaltaisen työhyvinvointistrategian jalkauttamisesta vastasi Clover Bonum Oy, joka on erikoistunut nimenomaan yksilön hyvinvointiin ja sen kehittämiseen. Yritys toimii Avaintieto Oy:n hyvinvointiammattilaisena kannustaen Avaintiedon jokaista työntekijää kohti parempaa terveyttä. Tällä tavalla saadaan puhtia sekä työhön että vapaa-aikaan.

___________________________________________________________________________________________

GDPR

Asiakastiedot

Avaintieto Oy kerää yhteystietoja mm. Kokeilu.fi/Free Trial -ohjelman käytön yhteydessä. Lisäksi keräämme asiakkaidemme tietoja laskutusta varten asiakassuhteen syntymisen yhteydessä. Kysymme tarkempia profiilitietoja tunteaksemme asiakkaamme paremmin. Emme lainaa, vuokraa tai myy yhteystietoja kolmannelle osapuolelle. Käytämme tietoja vain asiakassuhteen hoitamiseen.

Kampanjan sisältö ja lähetyksen estäminen

Varmistamme että kaikki postituslistojen yhteystiedot sekä sähköpostien sisältö ovat yksityisiä ja luottamuksellisia. Avaintieto Oy voi estää kampanjan julkaisun jos lähetys on roskapostia, rasistinen, yleistä turvallisuutta uhkaava tai loukkaa lasten sukupuolisiveyttä.

Tietojen poistaminen

Poistamme yhteystiedot välittömästi rekisteristä mikäli asiakas sitä pyytää kirjallisesti sähköpostilla. Pidämme kuitenkin laskutusyhteystiedot voimassa sopimuskauden ajan.

Viestintä

Viestitämme mahdollisista huoltokatkoksista. Lähetämme myös säännöllisen uutiskirjeen kaikille asiakkaillemme. Uutiskirjeen voi peruuttaa välittömästi niin halutessaan. Asiakaspalvelumme lähettää normaaliin palveluun liittyviä sähköposteja rekisterissämme oleviin sähköpostiosoitteisiin. Yleisessä viestinnässä emme julkaise asiakkaittemme tietoja ilman lupaa. Mikäli muutamme käyttöehtojamme, tiedotamme siitä asiakkaitamme ennen muutosta.

Tietoturva

Uutiskirjeohjelmistoja käytetään verkon kautta, ns. pilvipalveluna, jolloin tietoturva on merkittävässä roolissa. Käytämme alan parhaita toimijoita niin tietoturvan- kuin toimintavarmuudenkin suhteen. Varmistamme kaikissa olosuhteissa, että asiakkaittemme yksityisyys on suojattu vahvan tietoturvan ratkaisuilla.

Lue lisää tästä

 

Tietoa sivustosta


Tällä sivustolla esitellään ergonomiatuotteita ja kerrotaan ajankohtaisia asioita ergonomiasta. Näiden tuotteiden avulla vältät niska-, hartia- ja selkävaivoja.

Sivusto tarjoaa myös esitteitä, tuotekuvia ja esityksiä maan johtavista ergonomiatuotteista.

Copyright 2018 - MAAHANTUONTI AVAINTIETO OY

Linnanherrankuja 16, 00950 HELSINKI | info@avaintieto.fi | Puh. (09) 759 7330 | Fax. (09) 759 3933